Csodálatos Lengyelország

Csodálatos Lengyelország

Csodálatos Lengyelország - Miről szól ez a blog?

2022. november 03. - Blanka Hámori

Sziasztok, Hámori Blanka vagyok, a Csodálatos Lengyelország blog szerkesztője. Lengyel szakos diplomám van, éltem Lengyelországban, és most is napi szinten dolgozom lengyelekkel (ügyintézek, idegenvezetek és tolmácsolok). 

 

309313759_810930670116583_7213540574009936308_n.jpg

 

Mivel rengeteg lengyelnek mutattam már meg Magyarországot és magyar kultúrát, úgy gondoltam, hogy ez a dolog akkor lesz kerek, ha visszafele is működik: a magyar érdeklődők is megismerik Lengyelországot! Mivel egy hatalmas, sokszínű, gyönyörű országról, és fantasztikus emberekről van szó, így külön blogot érdemel a csodálatos Lengyelország!

Izgalmas a történelme, nagyon sokféle tája, erdeje, városa van, külön lélek a lengyel lélek :) Érdemes akár hosszú vakációnak, akár csak hosszú hétvégének Lengyelországot kitűzni célul! Sőt, üzleti szempontból is érdemes a lengyelek felé nyitni, amennyiben ez indokolt, ugyanis üzletben megbízható, hosszútávon gondolkodó partnerekre lelhetünk bennük.

Amellett, hogy ebben a blogban szeretném bemutatni Nektek a lengyel tájakat, kultúrát, érdekességeket, szívesen segítek Neked 

- szállást

- idegenvezetőt

- éttermet

- tolmácsot találni kinti utadhoz, 

vagy itthon segíteni a munkád a hozzád érkező lengyel ismerősökkel, üzleti partnerekkel. 

Ahol elérsz: hamori.blanka@gmail.com vagy 00202359758 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csodalatoslengyelorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7917969324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása